Cum am lucrat?

Vrei sa creezi si tu un filmulet?
Iata cum am lucrat noi.
In primul rand instaleaza-ti programul Photo Story 3 pe computer. Il gasesti la: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/photostory .
Sau:
CLICK aici pentru a descarca programul (Pstory.msi)

Apoi, stabileste scenariul filmului.
Pe baza scenariului deseneaza cate o imagine reprezentativa pentru fiecare scena. Salveaza imaginile intr-un folder.

Acum, deschide programul.
Bifeaza „Begin a new story” iar apoi apasa butonul „Next”.


Apasa buntonul „Inport pictures” si importa toate imaginile. Vor aprea in partea de jos. Poti sa le schimbi ordinea sau sa le stergi.
Cu ajutorul butonaselor de sub imagine poti intensifica culoarea, le poti roti sau edita. In partea dreapta ai un buton cu ajutorul caruia poti scapa de marginile negre.
Apasa „Next”.


Aici, poti sa scrii untext scurt pe imagine. Poti alege tipul literelor, culorile, dimensiunile, pozitia.
Daca esti multumit, apasa „Next”.

Aici iti poti inregistra vocea. Inregistrarea incepe cand apesi butonul cu punct rosu si se opreste apasand pe cel cu patratel negru. In dreapta acestuia ai buton de stergere. Poti inregistra vocea separat pe fiecare imagine.
Tot aici, sub imagine ai butonul „Customize Motion”. De aici iti creezi miscarea cadrelor si trecerea de la un cadru la altul. Joaca-te ca sa vezi efectele pe care le poti obtine.
Apasa „Next”.

Pagina unde poti insera muzica. Fie apesi „Insert Music” si iti alegi o melodie de pe calculator, fie apesi „Create Music” si… iti creezi melodia dorita alegand stilul, ritmul…
Previzualizeaza si stabileste cat de tare doresti sa fie fundalul sonor in asa fel incat….. sa te auzi si tu. Apasa „Next”

Daca esti multumit cu proiectul obtinut, salveaza-l pe calculator.

Acum…. iti poti vedea filmul!

Iti dau un sfat. Nu uita, ca atunci cand treci de la o pagina la alta, inainte de a apasa „Next” sa salvezi proiectul in format de lucru apasand „Save project”.

Iti doresc… SUCCES!

1 responses to “Cum am lucrat?

  1. Dana,iti multumesc pentru acest program! L-am folosit!!!!

Lasă un comentariu